h1

Snart er det prisutdeling!

januar 28, 2010

Det nærmer seg utdeling av Menneskeverds Livsvernpris, og det er alltid mye å gjøre i innspurten. Vi gleder oss veldig, men det er jo alltid en del spenning forbundet med sånne arrangementer. Ikke minst i forhold til hva man skal ha på seg! 🙂

Mandag 1. februar skjer altså det hele på hotell Bristol i Oslo, og vi er virkelig stolte av årets prisvinnere, Bettina og Stein Husebø. Begge er klare og tydelige stemmer imot aktiv dødshjelp, og jobber konkret med det som må være alternativet – aktiv livshjelp og god omsorg.

At helseminister Anne-Grethe Strøm-Erichsen har sagt seg villig til å dele ut prisen, synes vi er flott. Flere ganger har hun fortalt om sin datter med en kromosomfeil, som for eksempel i Bergens Tidene på julaften i fjor, som faktisk var grunnen til at hun ble engasjert i politikken.

Nå har Strøm-Erichsen dessverre blitt forhindret fra å komme, men statssekretær Tone Toften vil dele ut prisen på hennes vegne. Det er viktig å ha et bredt samarbeid om gode saker, som i kampen mot aktiv dødshjelp og for en god eldreomsorg.

Dette blir bra!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: