h1

Tour de Haugesund, del 2

februar 8, 2010

Jeg traff en fullsatt sal med ungdom i Haugesund byen i går, i pinsemenigheten, og det var et stort engasjement for de sakene jeg snakket om.

Foredraget mitt kalte jeg «Vakker, vellykket og velskapt?» Hva er det som gir oss verdi og hvordan ser vi på og behandler andre mennesker..

For første gang i mitt liv fikk jeg røyk på scenen under hele mitt foredrag og det var jo en ny opplevelse! 🙂 tror nok jeg ble litt ekstra inspirert av det:-)

Vi fikk mange medlemmer også, de fleste var gutter og unge menn og det syns jeg var litt ekstra kjekt. Til vanlig opplever jeg nok sterkest respons fra kvinner når det gjelder de temaene jeg snakker om… Så jeg oppfater da de unge mennene i Haugesund som ekstra engasjerte og verdibevisst og det er jo flott! Veldig inspirerende opplevelse hele kvelden, det gjør meg alltid godt å få gode tilbakemeldinger fra unge mennesker. Jeg tenker at de ikke gidder å si at noe er bra dersom de ikke opplever det bra:-)

Et liv – uendelig verdi!

Reklamer

3 kommentarer

  1. Kjekt å høre at dere får flere medlemmer. Hvor mange har dere totalt?


  2. Vi har rett i underkant av 10.000 medlemmer.


  3. rare greier det der:)Når jeg informerer/underviser gutteklasser så blir så engasjerende å høre på alt det fornuftige de kommer med.Jeg har sagt at neste generasjon kvinner må ha noe å se frem til når det gjelder gutta;)Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: