h1

Burde burde

februar 16, 2010

Hverdagen er ikke bare burde, burde forkynner en reklame på radio om dagen, men det er faktisk slik at dagene våre også inneholder oppgaver som ikke er det vi syns er mest spennende.  I Menneskeverd, som på de fleste arbeidsplasser er det stor variasjon i hva vi jobber med. I dag gjør jeg noe veldig viktig – og ganske utfordrende. Jeg forbereder styremøte..

For en frivillig organisasjon som oss, forbereder administrasjonen saker til styremøtet, som igjen er ansvarlige for det organisasjonen gjør. De trekker opp retningslinjer for arbeidet, og jeg er veldig glad for at vi har et godt styre. Men samtidig er det krevende å skulle sette av tid, krefter og ikke minst engasjement for regnskap, årsmelding og andre administrative saker… Men det må til.

Men det hindre meg på ingen måte å drømme meg litt ut til fulle saler av ungdom og andre  mennesker som lar seg engasjere av mine foredrag, gjerne med eller uten røyk på scenen.:-)

Reklamer

One comment

  1. Det er fint å kunne drømme litt i hverdagen.
    Jeg tror det å drømme og lengte er med på å holde oss oppe, og kan hjelpe oss til å orke alt som vi bør gjøre.Det er litt som om det blir et annet lys over ting dersom jeg får mulighet – innimellom – å løfte blikket. Få ha et mellomrom, og kjenne etter hva som gir liv og varme i dag. Det er mange dager som ikke er slik, men noen dager er det også. Jeg synes det er fint at du blogger om livet og de sårbare sidene av det. Menneskeverd er verdt oppmerksomhet i alle livets faser!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: