h1

Nye medarbeidere

august 31, 2010

Vi har hatt en veldig god oppstart på denne høstterminen. Mandag 16. august var vi i Menneskeverd så heldige å få to ny medarbeidere til i vår stab.

Kristoffer Lie (26) er vår nye informasjonsansvarlig.

Kristoffer er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand i tillegg til at han har studier i økonomi, statsvitenskap og jus bak seg. Han kommer fra jobb som slottsknekt ved Det kongelige slott i Oslo.

Åshild har en bachelor i Musikk, menighet og ledelse ved Høgskolen i Staffeldtsgate. Hun har arbeidet med ungdom siden hun selv var 16 år gammel. I tillegg har hun hatt glede av å jobbe med psykisk utviklingshemmede ved en fritidsklubb i Oslo.

Åshild Skinlo Saunes (24) er vår nye ungdomskonsulent.

Det er veldig inspirerende å ha fått unge, dyktige og engasjerte medarbeidere i staben. Personlig synes jeg det er veldig stimulerende å jobbe med unge mennesker. Sammen skal vi tenke høyt og våge å gå nye veier. Målet er økt synlighet omkring Menneskeverds synspunkter i mediene og samfunnsdebatten ellers. I den tiden vi nå er inne i, ser jeg at det blir mer og mer viktig å være bevisst på de etiske dilemmaene rundt livets start og slutt.

Samtidig takker vi Peter og Mona som tar fatt på andre utfordringer. Peter har vært her i flere år som ungdomssekretær, og han har flyttet til Mo i Rana hvor han skal studere økonomi. Mona er i ny jobb som kommunikasjonssjef i KrF. Der hun kommer til å være rett kvinne på rett plass.

Vi er glade for den tiden de har vært her hos oss, og vi ønsker dem begge to lykke til videre!

Her på kontoret jobber vi videre med «den gode sak», og det mangler så absolutt ikke på planer og gjøremål framover. Bare følg med så godt du kan 🙂

Liv Kjersti

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: