h1

Gjesteblogg: Åshild ut på tur

november 3, 2010

 

Jeg er så heldig at jeg har verdens beste jobb. Jeg får nemlig reise rundt i Norges land og treffe fantastisk flotte ungdommer, som forhåpentligvis får mye nytt å tenke på etter å ha snakket med meg om Menneskeverds saker. Uka som har gått har vært hektisk, jeg har truffet masse fine folk!

Det begynte forrige tirsdag, da jeg dro til Ål for å undervise konfirmanter. En veldig bra gjeng!

Torsdag til lørdag i forrige uke var jeg og Josefine på stand for Menneskeverd. Vi var på Lagets generalforsamling i Mandal. Med slagordet ”Er du på Laget med livet?” fikk vi mange gode samtaler med unge, engasjerte mennesker. Det er alltid gøy å treffe folk, det er det som gjør kontorhverdagen lett å leve med. Spesielt er det gøy å treffe medlemmer, og å få snakket med folk som ikke har hørt om oss før. Innimellom hektisk møtevirksomhet og mye informasjon tok mange av delegatene seg tid til å snakke med oss. Det satte vi stor pris på! Tusen takk til Laget for at vi fikk komme å treffe dere!

Maratonuka ble avsluttet med undervisning for Vg1 og Vg2 ved Vennesla musikkgymnas. Nok et møte med nydelige ungdommer. Jeg syns det var spesielt gøy med gutta som engasjerte seg voldsomt i abortspørsmålet, og lurte på om ikke ”vi har noe å si”.

Det ble noen hektiske, men veldig fine og inspirerende dager!

 

Reklamer

One comment

  1. Var kjempe at de tok turen til Lagets generalforsamling, takkar for det gode arbeidet dykk gjer! 🙂Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: