h1

Utdeling av Livsvernprisen

februar 15, 2011

Endelig har vi landet her på kontoret igjen etter årets utdeling av livsvernprisen som gikk av stabelen forrige mandag. For oss er dette noe av det gøyeste vi gjør i hele året – å løfte fram noen som gjør en god innsats for sine medmennesker.

Rolf Stalenget, direktør på Beitostølen Helsesportsenter, sa i sin takketale at kvaliteten til Helsesportsenteret står og faller på hvordan de møter enkeltmennesker.

– Vi skal tilrettelegge det videre arbeidet i Erling Stordahls ånd. Prisen er en stor inspirasjon til å fortsette dette arbeidet, sa Stalenget.

Selve utdelingen ble en festdag. Mange gode ord, taler og hilsener ble brakt fram, og alle de fremmøtte fikk et godt innblikk i hva som gjør Beitostølen Helsesportsenter så bra som de er 🙂 Etter presentasjonen fristet det veldig med et besøk på senteret – for de i staben hos oss som ikke har vært der! Men vi har en stående invitasjon til å bli med på Ridderrennet, så før eller senere blir det!

Maria Solheim bidro med nydelig musikk, og var med på å sette en fin ramme rundt prisutdelingen. Alt i alt var det en strålende fin dag, der vi fikk feiret de ansatte på BHSS, og den fabelaktige jobben de gjør.

F.v.: Sigmund Loland, rektor Norges idrettshøgskole, Rolf Stalenget, direktør Beitostølen Helsesportsenter, Liv Kjersti Skjeggestad, generalsekretær Menneskeverd, Idrettspresident Tove Paule, Roger Solheim, politisk rådgiver Kulturdepartementet, Tove Linnea Brandvik, stortingsrepresentant (Ap), Gro Lundby, ordfører Øystre Slidre kommune, Inge Marisbak, mangeårig ansatt på Beitostølen Helsesportsenter, Anne Ottestad, foreldrekontakt i Fossum IF og Hanne Langeland fra habiliteringstjenesten Buskerud.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: