h1

Gjesteblogg: Åshild reiser

februar 22, 2011

De siste par ukene har vært preget av reising for min del. Dagen etter utdelingen av Livsvernprisen, satte jeg kursen for Bergen. Turen begynte med dagen der alt gikk galt: jeg ramla på isen, mista trikken, toget og flyet – alt før klokka var blitt ni om morran!

Vel framme i Bergen bar det rett til undervisning med klasse 1D ved Danielsen VGS. For en engasjert og inspirerende gjeng! Dagen etter var det sosiologi som stod for tur, og på torsdag var det 3. klasse. I alle klassene utfordret elevene meg med alle sine kommentarer og synspunkter, og det er det som er så spennende! De kom med masse spørsmål, innspill og kommentarer. Det var utrolig gøy å snakke med dere!

Torsdagen var jeg også på NLA i Sandviken. Fredagen brukte jeg på konfirmantleir i Masfjorden. Torsdag forrige uke underviste jeg diakoner i Lillestrøm, og fredag var jeg med på konfirmantleiren til Frikirken i sør. Nydelige steder og nydelige folk!

Spennet er stort mellom de ulike gruppene jeg underviser. Felles for alle er at de utfordrer meg, inspirerer meg og gir meg så mye tilbake! Foredragene blir ikke alltid som jeg har tenkt, og nesten ingen blir like. Å reise rundt og snakke med folk er den artigste delen av jobben min! Jeg er nå i begynnelsen på en reiseperiode. Følg med framover! Kanskje får du lese noe fra et sted nær deg! 🙂

Åshild

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: